Under 2024 gör Folkspel sin största satsning sedan Bingolotto startade genom att lansera det digitala prenumerationslotteriet JOYNA.

Vår förening har tagit chansen att bli en lanseringsförening av Folkspels storsatsning JOYNA där vi får starta försäljningen den 3:e april 🏆!


Lanseringsföreningar får börja försäljningen en månad tidigare. En av vinsterna i JOYNA är att varje vecka har du som lottköpare chans att vinna 100 000 kr där även föreningen som sålde lotten vinner samma belopp!


Vi har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter (vi får 50 kr/prenumerant i månaden) som kommer påverka verksamheten positivt.


Om vår förening skulle vinna 100 000 kr – då skulle vi kunna göra mycket trevligt för våra medlemmar!

Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.


Vad är JOYNA och hur säljs det?

För dig som medlem:

Är Du intresserad av att delta i detta nya lotteri kontakta då Elisabeth som är administratör för föreningen på 073-077 84 56 eller mejla till [email protected] så kontaktar vi dig.


Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och betalningar via Swish. JOYNA säljs genom din unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta dig och din förening. Din uppgift blir följande:

  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.


Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett

presentkort till ett värde av 500 kr .